Ολες οι εκδηλωσεις

Θέατρο

12 Ιουλίου 2024

ΗΡΑΚΛΗΣ: Οι Δώδεκα Άθλοι

Φέτος το καλοκαίρι το θέατρο του Βορρά και η Kolossaion Production, παρουσιάζουν σε όλη την Ελλάδα την ιστορία του Ηρακλή!

ΗΡΑΚΛΗΣ: Οι Δώδεκα Άθλοι

Περιγραφή εκδήλωσης

Ο πιο αγαπημένος ήρωας της ελληνικής μυθολογίας ζωντανεύει σε μια παράσταση γεμάτη περιπέτεια, χρώμα, μουσική, ακροβατικές χορογραφίες και εντυπωσιακά Fire Shows!

Η ιστορία του μυθικού ήρωα ζωντανεύει και γνωρίζουμε από κοντά τον κόσμο της αρχαιότητας. Οι δώδεκα άθλοι του Ηρακλή, έρχονται στη σκηνή σαν μια μεγάλη περιπέτεια με μια πλειάδα ταλαντούχων καλλιτεχνών. Ταξιδεύουμε στον Όλυμπο, τις Μυκήνες και τη Μινωική Κρήτη και μαγευόμαστε από το μεγαλείο των μυθικών τεράτων όπως  το λιοντάρι της Νεμέας, η Λερναία Ύδρα και οι Στυμφαλίδες Όρνιθες.

Γνωρίζουμε από κοντά τους θεούς του Ολύμπου, τις  γενναίες αμαζόνες και τον Άτλαντα και ξαναθυμόμαστε το μεγαλείο της αρχαίας Ελλάδας, σε μια σύγχρονη παράσταση υψηλών προδιαγραφών.  Μια παράσταση, που μας θυμίζει ότι η αληθινή δύναμη είναι αυτή που έχουμε στην καρδιά κι ότι όλοι κρύβουμε έναν ήρωα μέσα μας!

Συντελεστές

Κείμενο -Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Σκηνικά: Ιωάννα Τζάμπα

Μουσική: Χαρίσιος Γκατζόφλιας

Χορογραφίες: Σμαρώ Κεπαπτσόγλου

Μουσική Διδασκαλία: Ιωάννης Κοντέλης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκος Χρηστίδης, Σμαρώ Κεπαπτσόγλου, Χρήστος Ματσιαρόκος, Τερέζα Καζιτόρη, Αντώνης Καλομοιράκης, Αγγελική Δεληγιάννη, Νικόλας Μπράβος.

Χρήσιμα

ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:45

Τιμές Εισιτηρίων: 11€ , 13€ , 15€

προπώληση εισιτηρίων:

https://www.more.com/theater/children/theatrotouvorra/iraklis-oi-dodeka-athloi/

και σε επιλεγμένα σημεία στις πόλεις που πραγματοποιούνται οι παραστάσεις.