Ολες οι εκδηλωσεις

Θέατρο

28 Ιουνίου 2024 - 30 Ιουνίου 2024

“Εσείς πώς τον πίνετε;”

Μετά απο τρεις sold out παραστάσεις ξαναέρχεται στο Αμφιθέατρο Λενταριανών.

“Εσείς πώς τον πίνετε;”

Περιγραφή εκδήλωσης

H ομάδα στήριξης της πόλης μας “Συνάνθρωπος”, σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ομάδα “Αλατιέρα”, παρουσιάζει ξανά την κωμωδία καταστάσεων “Εσείς πώς τον πίνετε;” μετά από τρεις sold out παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Χανίων τον περασμένο χειμώνα.

Το θερμότατο χειροκρότημα των θεατών, η επιθυμία επανάληψη της και κυρίως το χαμόγελο ανακούφισης των συνανθρώπων μας που ενισχύθηκαν από την εκδήλωση αυτή, μάς οδήγησαν στην διοργάνωση τριών ακόμη παραστάσεων κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.

Ανανεώνουμε επομένως, το ραντεβού μας για την Παρασκευή 28, το Σάββατο 29, την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 στο Αμφιθέατρο Λενταριανών στις 21:15 μ.μ.

Το πρωτότυπο κείμενο, τη σκηνοθεσία και την επιμέλεια των σκηνικών υπογράφουν η Έφη Μαλτέζου, η Δήμητρα Πενταράκη και η Ματίνα Φραγγεδάκη, οι οποίες μαζί με άλλους 13 ηθοποιούς υπόσχονται στιγμές αστείρευτου γέλιου, σε μια παράσταση με ευτράπελα κι ανατροπές. Εσείς πώς τον πίνετε; Άλλοι τον πίνουν μερακλίδικο, άλλοι της παρηγοριάς, ενώ μερικοί τουλούμπα. Κάποιοι τον παραγγέλνουν για να μαντέψουν τα μελλούμενα, άλλοι για να καλύψουν τη μοναξιά τους κι άλλοι ως άλλοθι. Όπως και να΄ χει όμως, ένα είναι σίγουρο. Σε ένα κρητικό καφενείο κάπου στον Πειραιά του σήμερα, ο κυρ Νίκος από το χθες σερβίρει τον καλύτερο ελληνικό σε όλους χρόνια τώρα. Κι ας προκαλεί αυτό ένα σωρό τραγελαφικές αντιδράσεις.

Συντελεστές

Ελένη Βιγλάκη,  Λευτέρης Γαροφαλάκης, Δημήτρης Νάκος Καπενεκάκης, Δημήτρης Κοντουδάκης, Μαρία Καστρινάκη, Έφη Μαλτέζου, Λίτσα Μαραβελάκη, Νίκος Μαυριγιαννάκης, Ελένη Μελάκη, Άννα Μπακοπούλου, Γραμματική Μπερτάκη, Ηρακλής Παπαδάκης, Δήμητρα Πενταράκη, Ματίνα Φραγγεδάκη, Χρύσα Χαβρεδάκη, Βασίλης Ψαράκης.

Χρήσιμα

Διάρκεια παράστασης 2 ώρες

Τιμή εισιτηρίου 12€

Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 6985980042, 6906059602