Ολες οι εκδηλωσεις

Θέατρο

17 Ιουλίου 2024

«Άριελ – Η Μικρή Γοργόνα»

Ένα κλασσικό παραμύθι για παιδιά , όπου μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις , τη μουσική, τα τραγούδια και με όλο το σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι.

«Άριελ – Η Μικρή Γοργόνα»

Περιγραφή εκδήλωσης

Η παιδική σκηνή Δελφινάκι από την αρχή της διαδρομής του, που ξεκίνησε πριν από 37 χρόνια, παραμένει αφοσιωμένο στο κλασικό παραμύθι. Ο λόγος είναι προφανής. Η δυναμική αυτών των παραμυθιών που μεγάλωσαν τόσες γενιές είναι τεράστια και οι συμβολισμοί τους αμέτρητοι.

Φέτος έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν « Η Μικρή Γοργόνα » σε θεατρική διασκευή Θανάση Λιούνη.

Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.

Συντελεστές

ΣΚΗΝΙΚΑ-ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ : Μαρίνα Κουγκάι – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ : Έφη Φωκά – ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ : Γιώργος Ζελίνης – ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : Ζωή  Γρηγοριαδου – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ : Θανάσης Λιούνης – ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Γεώργιος Γρηγοριάδης

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Αλέξανδρος Καλτσίδης , Στέφανη Ιωάννου , Γιώργος Καραγλάνης , Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου , Χρυσάνθη Λάζαρη  , Γιώργος Γρηγοριάδης.

Χρήσιμα

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ  – ΩΡΕΣ : 19.30 & 21.15

 Αμφιθέατρο Λενταριανών  – Γενική είσοδος : 9 €

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗ & ΟΡΑΜΑ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ