Ολες οι εκδηλωσεις

Συναυλίες

23 Μαΐου 2023

Συναυλία με τους Texas A&M Singing Cadets

Η διάσημη πανεπιστημιακή χορωδία δοκίμων «Texas A&M Singing Cadets», υπό τη διεύθυνση του David L. Kipp, σ’ ένα απολαυστικό πρόγραμμα με κομμάτια από ολόκληρο το φάσμα του αμερικανικού ρεπερτορίου.

Συναυλία με τους Texas A&M Singing Cadets

Περιγραφή εκδήλωσης

Ο Δήμος Χανίων και η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ διοργανώνουν συναυλία με τη διάσημη πανεπιστημιακή χορωδία δοκίμων «Texas A&M Singing Cadets», υπό τη διεύθυνση του David L. Kipp, σ’ ένα απολαυστικό πρόγραμμα με κομμάτια από ολόκληρο το φάσμα του αμερικανικού ρεπερτορίου.

Λίγα λόγια για τη χορωδία.
Οι Singing Cadets ιδρύθηκαν το 1893. Το Πανεπιστήμιο Texas A&M ξεκίνησε ως στρατιωτική σχολή και οι χορωδοί ήταν αρχικά δόκιμοι, σήμερα όμως η χορωδία είναι ανοιχτή σε όλους τους άρρενες σπουδαστές. Το βραβευμένο με Emmy σχήμα διατηρεί πιστά τον εύθυμο αλλά και πειθαρχημένο χαρακτήρα μιας χορωδίας ένστολων δοκίμων. Κάθε τους εμφάνιση συμπεριλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου. Μέσα στα τελευταία είκοσι χρόνια, οι Singing Cadets έχουν καλύψει πάνω από 100.000 μίλια, έχουν παρουσιάσει 1.500 συναυλίες κι έχουν επισκεφθεί πάνω από 150 πόλεις. Η χορωδία καλείται συχνά να εμφανισθεί σε εξαιρετικές περιστάσεις και μπροστά σε εξέχουσες προσωπικότητες. Οι Singing Cadets έχουν τραγουδήσει για όλους τους εν ζωή Προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών.

Χρήσιμα

Τρίτη 23 Μαΐου 2023
Ώρα: 11.30
Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Είσοδος Ελεύθερη

Τα σχολεία, που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο 2821034200, Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 14.00.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.