Ολες οι εκδηλωσεις

Συναυλίες

10 Ιουλίου 2024

Συναυλία με τον Μάνο Τρυπιά

Την Τετάρτη 10/7 ο Μάνος Τρυπιάς παρέα με την μουσική του ομάδα θα πραγματοποιήσει συναυλία στον υπέροχο χώρο του Προμαχώνα Σαν Σαλβατόρε στα Χανιά με τραγούδια από τη δισκογραφία και τη συνολική μουσική του πορεία.

Συναυλία με τον Μάνο Τρυπιά

Περιγραφή εκδήλωσης

Την Τετάρτη 10/7 ο Μάνος Τρυπιάς παρέα με την μουσική του ομάδα θα πραγματοποιήσει συναυλία στον υπέροχο χώρο του Προμαχώνα Σαν Σαλβατόρε στα Χανιά με τραγούδια από τη δισκογραφία και τη συνολική μουσική του πορεία.

Με ενεργή παρουσία στη δισκογραφία και πολυάριθμες ζωντανές εμφανίσεις, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού.

Από το 2015, ο Μάνος Τρυπιάς έχει συμμετάσχει σε πολλά και σημαντικά φεστιβάλ και έχει εμφανιστεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές της Αθήνας. Έχει κυκλοφορήσει τρία singles και συμμετείχε ως guest σε δίσκο, ενώ το 2023 κυκλοφόρησε το πρώτο του ολοκληρωμένο album με τίτλο “Φράχτες και Σύνορα” από την Plus Rec.

Η συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Στρατάκης και ο Γιώργος Δημητριάδης έχει εμπλουτίσει τη μουσική του πορεία. Ο Γιώργος Δημητριάδης υπογράφει μουσικά το καινούριο του τραγούδι “Αυτή η Φωνή”, σε στίχους Ανδρέα Καραγιαννίδη, το οποίο κυκλοφορεί από την Plus Rec και είναι προπομπός του νέου του album “Σε Φόντο Ερυθρό”, που θα κυκλοφορήσει του 2024.

Έχει μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Δημητριάδης, ο Βασίλης Καζούλης, ο Νίκος Καλλίνης, ο Γιώργος Στρατάκης και ο Λεωνίδας Μαριδάκης. Έχει επίσης ανοίξει συναυλίες του Μίλτου Πασχαλίδη και της Ρίτας Αντωνοπούλου. Η μουσική του ταυτότητα είναι αδιαπραγμάτευτη και κινείται στον χώρο του ελληνόφωνου ροκ, με ερμηνείες γεμάτες πάθος και ενέργεια.

Μαζί του : Kώστας Αλμπάνης ,’Ελενα Ορμυλιώτου, Βαγγέλης Γαβαλάκης, Σπύρος Ξενιτόπουλος, Ανδρέας Κομπολίτης

Την εκδήλωση θα ανοίξει το εξαιρετικό συγκρότημα των GBH

Οι GBH δημιουργήθηκαν το 2016 από μια ομάδα ομογενών που ζουν στην Κρήτη και θέλουν να παίζουν ροκ μουσική.

Τα ιδρυτικά μέλη Richard & Heather Best μεγάλωσαν ακούγοντας τα πάντα, από Led Zeppelin μέχρι The Sex Pistols και το συγκρότημα επικεντρώνεται σε up tempo, συναρπαστική, Punk, New Wave και Indie μουσική.

Οι GBH παίζουν μια εκλεκτική μίξη που δυσκολεύει τον καθένα να μαντέψει το επόμενο τραγούδι. Δυνατό, γρήγορο και συναρπαστικό.

Συντελεστές

Μέλη του συγκροτήματος

Φωνητικά: Heather Best Κιθάρα: Richard Best

Μπάσο κιθάρα: Τζάστιν Τζέιμς Ντραμς: Lisa Skirrow/Nick Dutton

Ήχος-Φώτα: Παναγιώτης Γαβαλάς

 

Χρήσιμα

Διοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Χανίων

Ώρα έναρξης: 20:45

Είσοδός Ελεύθερη