Ολες οι εκδηλωσεις

Συναυλίες

13 Ιουλίου 2024

ΠΥΞ ΛΑΞ Tour 2024 | “Για πάντα”

Οι Πυξ Λαξ είναι εδώ, μαζί μας και το καλοκαίρι του 2024. 

ΠΥΞ ΛΑΞ Tour 2024 | “Για πάντα”

Περιγραφή εκδήλωσης

Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου υποδεχόμαστε το συναυλιακό καλοκαίρι του 2024 μαζί με τους Πυξ Λαξ στα Χανιά! 

Παντού και πάντα, μαζί με αυτούς τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνουν την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, που ζωντανεύουν τις παρέες και βάζουν φωτιά στα συναισθήματα.

 Οι αιώνιοι αγαπημένοι του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα , ναδίνουν συναυλίες! 

 Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ανθεκτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει από το πέρασμα του εφήμερου. Οι στίχοι και οι μουσικές τους διακρίνονται όχι μόνο για τη μελωδικότητά τους αλλά και για την οικουμενικότητά τους. 

Εξακολουθούν να δονούν την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων, νέων και μεγαλύτερων.

Με την νέα τους περιοδεία, οι ΠΥΞ ΛΑΞ ανοίγουν και φέτος την πόρτα στο κοινό τους και το προσκαλούν σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

ΠΥΞ ΛΑΞ, ένας έρωτας που δε λέει να ξεθωριάσει! Που παραμένει φλογερός! 

 

Χρήσιμα

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου | Χανιά

Ώρα έναρξης: 21:00

Ηλεκτρονική Προπώληση:

https://www.ticketservices.gr/event/chania-pix-lax-tour-2024/ 

Φυσικό σημείο προπώλησης:

Αρτοζαχαροπλαστείο “το Σπιτικό” στην πλατεία Δικαστηρίων.

Πληροφορίες: 6974020544