Ολες οι εκδηλωσεις

Συναυλίες

26 Δεκεμβρίου 2023

Chania After X-mas Party

Γιορτή αλληλεγγύης και προσφοράς από τον Δήμο Χανίων με τους Freaktones – Στις 26/12 στην Πλατεία Κατεχάκη

Chania After X-mas Party

Περιγραφή εκδήλωσης

Μια μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας διοργανώνει ο Δήμος Χανίων μέσα στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στις 26 Δεκέμβριου το Chania After Χ-mas Party έρχεται στην Πλατεία Κατεχάκη στο Ενετικό λιμάνι Χανίων, με σκοπό την ενίσχυση των εθελοντικών σωματείων της πόλης: τα Φιλόπτωχα Συσσίτια της Σπλάντζιας, η ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, το ΚΗΦΑΑΜΕΑ, το ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη» και ο Σύλλογος «Ορίζοντας», καθώς και η Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος».

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023, μετά τις 17:00 ξεκινάει το μεγάλο πάρτυ της αγάπης και της προσφοράς, με ξέφρενο χορό, μουσική, τραγούδι και διασκέδαση. Οι Freaktones έρχονται να μας ξεσηκώσουν και να πλημμυρίσουν την πλατεία Κατεχάκη με γιορτινές -και όχι μόνο- μελωδίες, σε μία μοναδική, μεγάλη συναυλία.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν ειδικά stand με φαγητά, αναψυκτικά, γλυκά, pop-corn και πολλές εκπλήξεις, ενώ το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι θα πραγματοποιεί δρομολόγια από το κέντρο προς την πλατεία Κατεχάκη, για να φτάσουν όλοι στη μεγάλη γιορτή, μικροί και μεγάλοι, μέσα στο κλίμα των ημερών.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί απευθείας για την ενίσχυση των σωματείων, ενώ θα υπάρχουν και ξεχωριστοί κουμπαράδες του κάθε συλλόγου σε διάφορα σημεία της πλατείας για επιπλέον βοήθεια, από όσους το επιθυμούν.

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, με τη διάθεση της αλληλεγγύης σε μια ημέρα που είναι αφιερωμένη στην προσφορά, για όσους το έχουν πραγματική ανάγκη.

Συντελεστές

Τρενάκι από το κέντρο της πόλης προς την πλατεία Κατεχάκη!
Δράσεις για παιδιά!
Live με τους Freaktones!!!

Χρήσιμα

“Chania After Χ-mas Party”
Τρίτη 26/12/2023, 17:00
Πλατεία Κατεχάκη, Ενετικό λιμάνι Χανίων
Είσοδος Ελεύθερη