Ολες οι εκδηλωσεις

Συναυλίες

8 Ιουλίου 2024

 “A Night of Queen”

Η καλύτερη Tribute Band των Queen έρχεται…

 “A Night of Queen”

Περιγραφή εκδήλωσης

Όσα μας έκαναν να τους αγαπήσουμε, όσα μας δίδαξαν με την στάση τους απέναντι στη δημιουργία της μουσικής, όσα άφησαν πίσω τους και μένουν ακόμη αναλλοίωτα. Σε όλα αυτά θα μας μυήσουν οι «The Bohemians» που φέρνουν τους «Queen» μέσα από το δικό τους καλλιτεχνικό βλέμμα στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

“Another One Bites the Dust“, “Bohemian Rhapsody”, “The Show Must Go On”, “We Will Rock You“, “I Want to Break Free”, “A Kind of Magic”, “Under Pressure”, “We Are the Champions” καιRadio Ga Ga είναι μόνο μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες των θρυλικών Queen, που ζωντανεύουν επί σκηνής τη Δευτέρα 8 Ιουλίου.

Οι “The Bohemians, παρουσιάζουν ένα μοναδικό show  με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος σε μια  εντυπωσιακή συναυλία, που αναπαριστά με μοναδικό τρόπο τόσο τον frontman Freddie Mercury, όσο και τους Queen σαν μπάντα. Η εκπληκτική ομοιότητα των μελών της μπάντας με το μεγάλο συγκρότημα  και  οι μοναδικές ερμηνείες δημιουργούν  μέσα από τα τραγούδια των θρύλων της ροκ μουσικής  μια ανεπανάληπτη εμπειρία που μεταφέρει τον θεατή στην αυθεντική ατμόσφαιρα των Queen αποδεικνύοντας ότι είναι το πιο δυναμικό και συναρπαστικό Queen Tribute Band.

Μέσα από ένα εκρηκτικό live  ξαναζούμε όλες τις επιτυχίες των Queen, παρέα με τον τραγουδιστή Rob Comber -που ενσαρκώνει τον Freddie Mercury αποτυπώνοντας την σκηνική παρουσία και την προσωπικότητα του, αλλά και τον Christopher Gregory -που μοιάζει εκπληκτικά στον Brian May και παίζει την κιθάρα με μια φανταστική δεξιότητα όπως ακριβώς το είδωλο του. Δεν είναι δύσκολο λοιπόν να παρασύρουν και να μαγνητίσουν το κοινό φτάνοντας ως το αποθεωτικό φινάλε, όπου όλοι μαζί τραγουδούν με μια φωνή το «We Will Rock You» και το «We Are the Champions». Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Θυμίζοντας…

 Οι Queen είναι ένα από τα πιο θρυλικά συγκροτήματα της ροκ μουσικής, που λατρεύτηκαν παγκοσμίως όσο λίγα συγκροτήματα. Η χαρακτηριστική φωνή και προσωπικότητα του Freddie Mercury τους έκανε να ξεχωρίσουν από νωρίς.

Οι Queen δημιουργήθηκαν το 1971 από τον Freddie Mercury, τον Brian May, τον Roger Taylor και τον John Deacon.

Το “Bohemian Rhapsody” βραβεύθηκε από το Βιβλίο Γκίνες το 2002 ως το καλύτερο βρετανικό single όλων των εποχών, ενώ το 2005, το Channel 4 ονόμασε την συναυλία των Queen στο Live Aid το 1985 ως την καλύτερη συναυλία όλων των εποχών.

Το 2006, το “Greatest Hits” (η πρώτη συλλογή τραγουδιών του συγκροτήματος), έγινε το βρετανικό άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, μέχρι να ακολουθήσει η ανάδειξή τους ως το καλύτερο βρετανικό συγκρότημα όλων των εποχών, από τους ακροατές του Radio 2 του BBC.

Με 18 άλμπουμ που βρέθηκαν στο Νο1 των Charts και αμέτρητα top singles, οι Queen αποτελούν ένα από τα εμπορικότερα συγκροτήματα, με πάνω από 300 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Ελάτε να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία των Queen σε μια βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, σε ένα μοναδικό live από την καλύτερη ευρωπαϊκή Queen Tribute Band αφιερωμένη στο κορυφαίο συγκρότημα, τους “The Bohemians”.

Ένα live  που θα  μείνει αξέχαστο!

Άλλωστε… The Show Must Go On!

ΕΙΠΑΝ.….

Thank you guys, brilliant !!! –  Brian May, Queen’s guitarist

The best Queen tribute you will ever see- Jackie Smith, International Queen’s fan club

A brilliant showSpike Edney,Queen’s keyboard player

This is the best you are going to see or hear ever- Lesley Ann Jones, Freddie Mercury & Queen biographer

It is not just magic, it’s heaven for everyone –Gary Barker, Queen Heaven web site

ENGLISH

A Night Of Queen

Queen’s Greatest Hits

by The Bohemians

CHANIA, Τafros Theatre

8th  of July  Queen was and is still today one of the most legendary bands in the world.Freddie  Mercury’s distinctive voice and gestures are unparalleled in rock history. “The Bohemians” prove to be the most dynamic and exciting Queen tribute band currently on tour. The band members are virtually indistinguishable from their idols: Comber’s personality and stage presence make him the perfect Freddie Mercury, and Christopher Gregory not only looks amazingly like Brian May, but he also plays the guitar like his idol.  Acoustically and visually you really believe to experience Queen live on stage reviving the immortal hits live on stage. Numerous true-to-the-original costumes and props make the illusion of the live show perfect.

It is the most elaborate tribute to the Freddie Mercury show which has been shown in Europe.

After all…

THE SHOW MUST GO ON ! 

They told…

Thank you guys, brilliant-  Brian May, Queen’s guitarist

The best Queen tribute you will ever see- Jackie Smith, International Queen’s fan club

A brilliant showSpike Edney,Queen’s keyboard player

This is the best you are going to see or hear ever- Lesley Ann Jones, Freddie Mercury & Queen biographer

It is not just magic, it’s heaven for everyone –Gary Barker, Queen Heaven web site

Χρήσιμα

INFO:

“A Night of Queen” – With “The Bohemians”

Δευτέρα 8 Ιουλίου- Ώρα 21:00

Θέατρο Ανατολικής Τάφρου ,Χανιά

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.ticketservices.gr

Τιμές : 24€ προπώληση /27€ στο ταμείο του θεατρου

Φυσικά σημεία προπώλησης : Boheme και Carte Postale

INFO:

‘’ A Night of Queen ‘’ -With the Bohemians

Monday,July 8th  – 21:00 h

Eastern Tafros Theater ,Chania

Presale : https://www.ticketservices.gr

Price : 24€  / 27€  theatre ticketbox

Presale points : Boheme και Carte Postale