Ολες οι εκδηλωσεις

23/07/2024

05/08/2022
06/08/2022

05:05

2

Εκδηλώσεις

5 Αυγούστου 2022 - 6 Αυγούστου 2022

Rock Under The Clock Festival

Το Rock Under The Clock Festival επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά!

Rock Under The Clock Festival

Περιγραφή εκδήλωσης

Το Rock Under The Clock Festival επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά! Μαζί του θα επιστρέψουν οι Planet Of Zeus, οι Στίχοιμα (6 Αυγούστου) και για πρώτη φορά στα Χανιά οι Deaf Radio (5 Αυγούστου)! Στο πλάι, τους όπως κάθε χρόνο, θα εμφανιστούν 7 τοπικά συγκροτήματα από όλη την Κρήτη! Το πιο εκρηκτικό συναυλιακό διήμερο θα “κατεδαφίσει” τα Χανιά και φέτος!

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ:
Το Rock Under The Clock Festival είναι ένα φεστιβάλ που εδώ και 7 χρόνια έχει ως βασικό στόχο την προώθηση και ανάδειξη των τοπικών νέων καλλιτεχνών. Κύριοι στόχοι του είναι οι τοπικοί καλλιτέχνες να έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν σε μια άριστη τεχνικά σκηνή, στο πλάι μεγάλων καλλιτεχνών και σε μια γεμάτη από κόσμο αρένα! Στα πλαίσια του φεστιβάλ διοργανώνεται μουσικό workshop με σκοπό την ανταλλαγή μουσικών ιδεών και εμπειριών. Συμμετέχουν οι καλεσμένοι καλλιτέχνες, τα τοπικά συγκροτήματα και είναι ανοιχτό προς το κοινό. Ταυτόχρονα η πόλη γεμίζει με μουσική καθώς, μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη του φεστιβάλ, διοργανώνονται Street Music Events, με τα τοπικά συγκροτήματα. Σκοπός είναι η “προετοιμασία” του περαστικού κόσμου για το μεγάλο διήμερο!

Τα συγκροτήματα:
Planet Of Zeus: Οι Planet of Zeus δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Το πιο δυνατό κουαρτέτο της ελληνικής heavy σκηνής, επιστρέφει στα Χανιά μετά από 4 χρόνια για να μας βάλει πίσω στην κανονικότητα! Θα ανέβουν στην σκηνή του Rock Under The Clock Festival στις 6 του Αυγούστου! Έρχεται σεισμός!

Στίχοιμα: Οι Στίχοιμα, από τα παλαιότερα σχήματα της εγχώριας Hip-Hop σκηνής, επιστρέφουν στα Χανιά, αυτή την φορά στο πλάι των Planet of Zeus! Ο Βαλάντης (Xplicit) και η Μαρίνα, κουβαλώντας 5 ιστορικούς δίσκους, θα εμφανιστούν στην σκηνή του Rock Under The Clock Festival στις 6 του Αυγούστου! Ετοιμαστείτε για το πιο εκρηκτικό live του καλοκαιριού!

Deaf Radio: Με αφετηρία την Αθήνα του 2015, οι Deaf Radio είναι ένα alternative rock σχήμα που μετράει δύο δίσκους σε κυκλοφορία, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους single, “Model Society”. Μετρώντας πάνω από 3 εκατομμύρια διαδικτυακά streams, η μπάντα έχει καταξιωθεί ως μία από τις σημαντικότερες της δεκαετίας για την ελληνική σκηνή. Οι Deaf Radio θα κλείσουν την πρώτη μέρα του Rock Under The Clock Festival στις 5 του Αυγούστου!

Τοπικά συγκροτήματα: TBA

Συντελεστές

Rock Under The Clock Festival

Χρήσιμα

Παρασκευή, 5 – Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Εισιτήρια:

1η Ημέρα:
Προπώληση: 7€
Πόρτα: 9€

2η Ημέρα:
Προπώληση: 13€
Πόρτα: 15€

Διήμερο: 18€