Ολες οι εκδηλωσεις

Εκδηλώσεις

19 Νοεμβρίου 2023

Αντιμετώπιση Ιατρικών Συμβάντων και Πυρκαγιών

Ενημερωτική εκδήλωση στα Χανιά από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών.

Αντιμετώπιση Ιατρικών Συμβάντων και Πυρκαγιών

Περιγραφή εκδήλωσης

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αντιμετώπιση ιατρικών συμβάντων και πυρκαγιών» διοργανώνει την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Μεγάλο Αρσενάλι η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών όπως κάνει γνωστή η τοπική διοίκηση Χανίων σε ανακοίνωσή της που υπογράφει η πρόεδρος, Σοφία Λογαρίδου και η γενική γραμματέας, Ελίνα Δασκαλάκη.

Αναλυτικότερα:
Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη-αντιμετώπιση των οικιακών πυρκαγιών και τραυμάτων οργανώνουν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 11.30 το πρωί στο Μεγάλο Αρσενάλι (παλιό Λιμάνι) στα Χανιά η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών-Τοπική Διοίκηση Χανίων, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χανίων με την υποστήριξη της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι :
• Ο Διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων Επιπυραγός Κωνσταντίνος Μπομπορης με θέμα «Άμεσες ενέργειες σε περίπτωση πυρκαγιάς –Είδη και χρήση πυροσβεστήρων»
• Ο Διευθυντής ΕΣΥ Χειρουργός Θώρακος στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων Γεώργιος Κουλουξουζίδης με θέμα «Τραυματικές κακώσεις θώρακος –πρόληψη-ίαση-δυνατότητες περίθαλψης στο Γ.Ν. Χανίων «Άγιος Γεώργιος».

Συντελεστές

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών-Τοπική Διοίκηση Χανίων
Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων
Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Χανίων
Με την υποστήριξη της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ.

Χρήσιμα

Κυριακή 19 Νοεμβρίου
Ώρα: 11.30 το πρωί
Μεγάλο Αρσενάλι (παλιό Λιμάνι) στα Χανιά

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό