Ολες οι εκδηλωσεις

24/07/2024

16/09/2022
17/09/2022

00:47

2

Εκδηλώσεις

16 Σεπτεμβρίου 2022 - 17 Σεπτεμβρίου 2022

Ametric Festival

Η ομάδα της Ametric, σε συνεργασία με την δισκογραφική Coherent States, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ametric Festival, στον ιδιαίτερο χώρο του Προμαχώνα San Salvatore στα Χανιά.

Ametric Festival

Περιγραφή εκδήλωσης

Η ομάδα της Ametric, σε συνεργασία με την δισκογραφική Coherent States, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ametric Festival, στον ιδιαίτερο χώρο του Προμαχώνα San Salvatore στα Χανιά. Βασικός σκοπός του festival είναι η σταδιακή εδραίωση της σύγχρονης πειραματικής μουσικής στα πολιτισμικά δρώμενα της Κρήτης, μέσω μιας σειράς εκδηλώσεων που θα λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο, με σκοπό να δημιουργήσουν θεσμό. Συνεπακόλουθα, στους στόχους του Ametric Fest περιλαμβάνεται η προβολή του έργου των μουσικών της περιοχής σε μια σπάνια συνθήκη όπου τους δίνεται η δυνατότητα να το παρουσιάσουν σε όλο του το εύρος, η καθιέρωση του festival ως σημείο συνάντησης πειραματιστριών και πειραματιστών από κάθε γωνιά του πλανήτη τους καλοκαιρινούς μήνες, και η ταυτόχρονη ανάδειξη του San Salvatore ως o τόπος όπου ο μουσικός αυτός διάλογος λαμβάνει –και θα λαμβάνει- χώρα.

Το δεύτερο μέρος του Ametric Festival πρόκειται για μια διήμερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου στο San Salvatore Bastion. Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο του Προμαχώνα, όπου η Ενετική αρχιτεκτονική δημιουργεί μια μοναδική και απόκοσμη συναυλιακή συνθήκη, απολύτως ταιριαστή για την ηχητική και αισθητική ανάδειξη του experimental χαρακτήρα της μουσικής, οι παγκοσμίου βεληνεκούς καλλιτέχνες PanAmerican, Rashad Becker πλαισιώνονται από την Dalot, τον Ghone, τον Σάββα Μεταξά, τον Κostadis, τον Epi. K. Paradox και τον Δημήτρη Μπαρνιά.

Συντελεστές

Ametric
Coherent States

 

 

Χρήσιμα

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
Προμαχώνα San Salvatore
Ώρα: 20.30

Γενική Είσοδος για την μία μέρα: 15€
Γενική Είσοδος για τις δύο μέρες: 25€
Μαθητές:
Μία μέρα : 12€
Δύο μέρες : 20€

Τickets spot:
B is for Beer – Daskalogianni 55