Ολες οι εκδηλωσεις

Συναυλίες

25 Σεπτεμβρίου 2024

Dani Gambino

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Ηράκλειο των Αθηνών, ο Dani Gambino ξεκίνησε να κάνει μουσική στην ηλικία των 16 ετών.

Dani Gambino

Περιγραφή εκδήλωσης

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Ηράκλειο των Αθηνών, ο Dani Gambino ξεκίνησε να κάνει μουσική στην ηλικία των 16 ετών. Εν πρώτοις ηχογραφούσε χρησιμοποιώντας home studio εξολπλισμό, με αρχικό του σκοπό να μοιραστεί μουσική με γείτονες και φίλους. Το μέλλον όμως του επιφύλασσε πολύ περισσότερα. Η πρώτη του single κυκλοφορία “Παιδί” οδήγησε σε ένα εντυπωσιακό ντεμπουτάρισμα στο ελληνικό rap game. Το single “Φέρμα” που ακολούθησε παγίωσε τον τίτλο του σπουδαίου ανερχόμενου ράπερ, που ήδη αρκετοί του προσέδιδαν, ενώ το “Winner” και τα υπόλοιπα singles που ακολούθησαν εκτιμήθηκαν για τον σκληρό και μελωδικό λυρισμό τους.

Το 2020, ο Dani Gambino κυκλοφόρησε το πρώτο του μεγάλο hit “Έλα Πάρτο”, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube, να φτάσει στην θέση #6 στις τάσεις της πλατφόρμας και να σημειώσει περισσότερα από 500000 streams στο Spotify σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η επιτυχία συνεχίστηκε με τα singles “Hooligan” και “Απατεών” να συγκεντρώνουν επίσης 1 εκατομμύριο προβολές το καθένα, όπως και σημαντικές θέσεις στις τάσεις, να μπαίνουν στα Top 50 και τα Top Viral 50 του Spotify, και στα Top 100 της IFPI. Το ντεμπούτο “Τσιγάρα στα Βαλκάνια”, με 13 τραγούδια δυναμίτες, έφερε τον Dani Gambino στο σημείο να θεωρηθεί ένα εκ των πλέον επιτυχημένων ονομάτων του είδους στην χώρα, ενώ η περιοδεία παρουσίασης του album, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, ετοιμάζοντας το έδαφος για το επόμενο μεγάλο βήμα του. Το “Επικίνδυνοι Πολίτες” full album που ακολούθησε, ήρθε να επιβεβαιώσει τα όσα υποψιαζόμασταν, με εκατομμύρια streams και μια σαρωτική πορεία στα charts. Ο Dani Gambino παγίωσε πλέον την θέση του ως ένας εκ των κορυφαίων στο rap game και με αιχμή του δόρατος, τα sold out shows του, ανά την Ελλάδα, συνεχίζει μια ανοδική πορεία, χαράζοντας με σιγουριά τον δρόμο προς την απόκτηση του legendary status!

Χρήσιμα

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024  –   Ώρα: 20:00

Προμαχώνας Σαν Σαλβατόρε

Τα εισιτήρια κοστίζουν 12€ (περιορισμένη προπώληση) και 15€ (προπώληση & ταμείο). Ηλεκτρονική προπώληση και πληροφορίες για hard copy εισιτήρια στο website www.dynasty.gr.