Ολες οι εκδηλωσεις

Οn-line προπώληση εισιτηρίων για τις ταινίες του Cine «ΚΗΠΟΣ»

Ξεκίνησε η on-line προπώληση εισιτηρίων για τις ταινίες του Δημοτικού Κινηματογράφου Χανίων «ΚΗΠΟΣ», μέσω της TicketServices.

Ο Δήμος Χανίων ενισχύοντας τις ψηφιακές υπηρεσίες του προς τους πολίτες, ξεκίνησε την ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων για τις προβολές του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «Κήπος», μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας TicketServices.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να προμηθευτούν το εισιτήριο τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.ticketservices.gr/event/cinekiposchania/

Για την ισότιμη εξυπηρέτηση όλων, το 45% των θέσεων παρέχονται ηλεκτρονικά, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις παραμένουν διαθέσιμες για όλους στο ταμείο του κινηματογράφου.

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ, λειτουργεί από 1912 στο βορειοδυτικό άκρο του Δημοτικού Κήπου Χανίων και είναι ο αρχαιότερος εν λειτουργία θερινός κινηματογράφος του κόσμου.

Στο Cine ΚΗΠΟΣ θα έχετε μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, σε ένα καταπράσινο και δροσερό περιβάλλον, κάτω από τον έναστρο ουρανό της πόλης. Είναι ένας μαγευτικός τρόπος να απολαύσετε ταινίες για μικρούς και μεγάλους, για ενημερωμένους σινεφίλ αλλά και όσους αναζητούν τις επιτυχίες που «σπάνε ταμεία».

Το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών του Cine-Κήπος, μπορείτε να το βρείτε εδώ: www.chaniaculture.gr/cinekiposkalokairi-2024-programma/

Ώρες έναρξης προβολών:

27/05 – 30/06/2024: 21:00
01/07 – 15/08/2024: 21:30
16/08 – 18/09/2024: 21:00

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 5€
Μειωμένο: 2€ (Φοιτητές, Άνεργοι, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Άνω των 65 ετών, ΑμεΑ)

Οι ξενόγλωσσες ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς υποτίτλους.

Οι παιδικές ταινίες είναι μεταγλωττισμένες.

Όλες οι ταινίες προβάλλονται σε ψηφιακή μορφή (DCP).

Για ακόμα ένα καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο cine-Κήπος!

Οn-line προπώληση εισιτηρίων για τις ταινίες του Cine «ΚΗΠΟΣ»