Ολες οι εκδηλωσεις

24/07/2024

07/08/2023

00:46

2

Θέατρο

7 Αυγούστου 2023

Ανδρική νοημοσύνη-Οξύμωρο? ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

του Robert Dubac.

Ανδρική νοημοσύνη-Οξύμωρο? ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ

Περιγραφή εκδήλωσης

Οι θεατρικές επιχειρήσεις Ερωφίλη παρουσιάζουν σε περιοδεία για το καλοκαίρι του 2023 την βαθιά ανθρώπινη ξεκαρδιστική κωμωδία «ΑΝΔΡΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ-Οξύμωρο?» του Robert Dubac, με το Νίκο Πολυδερόπουλο, σε διασκευή – σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία, που παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αλήθεια, ξέρει κανείς τι θέλουν οι γυναίκες;
Πόσο εύκολο είναι τελικά να τις καταλάβουν οι άντρες;

O Νίκος Πολυδερόπουλος αυτό το καλοκαίρι θα ψάξει από άκρη έως άκρη την Ελλάδα προσπαθώντας να βρει τις απαντήσεις… μέσα από την διαδραστική κωμωδία «Ανδρική Νοημοσύνη – Οξύμωρο?».

Ο Μάνος, ο ήρωας που θα υποδυθεί, θα κληθεί για να καταλάβει τις γυναίκες, να ανακαλύψει πρώτα τον εαυτό του. Σε αυτή του την προσπάθεια, αρωγός του το κοινό, αλλά και 5 ακόμα πρόσωπα έκπληξη που θα υποδυθεί … ο ίδιος!

Θα μπορέσει τελικά να λύσει τον γρίφο που εδώ και αιώνες είναι άλυτος, ώστε να κερδίσει πίσω τη μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του;

Η συνέχεια επί σκηνής με το Νίκο Πολυδερόπουλο σε έναν απρόβλεπτο μονόλογο, που σκοπό έχει μέσα από τις οικείες ξεκαρδιστικές καταστάσεις,  να ανακαλύψει αν η ανδρική νοημοσύνη είναι πραγματικά σχήμα οξύμωρο….

Και φυσικά αυτό δε μπορεί να γίνει χωρίς τη βοήθεια μιας γυναίκας… έτσι  η Αναστασία Παπαστάθη, έχοντας στο ενεργητικό της την επιτυχία του Caveman, υπογράφει τη σκηνοθεσία και τη διασκευή του έργου.

Το καλοκαιρινό ραντεβού θα δοθεί από τον Ιούλιο σε όλη τη Ελλάδα και όλοι μαζί άντρες – γυναίκες θα ψάξουμε να βρούμε τις απαντήσεις.

Συντελεστές

Πρωταγωνιστεί : Νίκος Πολυδερόπουλος
Κείμενο : Robert Dubac
Διασκευή – Σκηνοθεσία : Αναστασία Παπαστάθη
Σκηνικά : Αρετή Μουστάκα
Κοστούμια : Αντώνης Νικολαίδης
Φωτογραφίες : Γιώργος Διαμαντής
Παραγωγή : Erofili Productions

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: [email protected] και [email protected]

 

Χρήσιμα

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2023
Ώρα: 21.15
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Εισιτήρια :
Προπώληση 12 €
Ταμείο:
Γενική Είσοδος: 15€
Μειωμένο (άνεργοι / φοιτητές / πολύτεκνοι): 12 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Μεγάλο Αρσενάλι – Δευτέρα έως Σάββατο – 10.00-15.00
www.chania-culture.gr

Η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, θεατρική παράσταση με το έργο “Ανδρική νοημοσύνη-Οξύμωρο?”, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ κατόπιν ανακοίνωσης του διοργανωτή.