Ολες οι εκδηλωσεις

Μουσική

10 Ιουλίου 2024

Ανάπτυξη του Jazz Αυτοσχεδιασμού (Σεμινάριο)

Το Διεθνές φεστιβάλ  είναι  μια  εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες διεθνείς μουσικόφιλοι από το εξωτερικό και από όλη την Ελλάδα. Το φεστιβάλ έχει εδραιώσει την Κρήτη και τη μουσική της ως σημαντικό σκέλος στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Ανάπτυξη του Jazz Αυτοσχεδιασμού (Σεμινάριο)

Περιγραφή εκδήλωσης

Φέτος το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Κρήτης, που έχει μαγέψει το μουσικόφιλο κοινό στο νησί της Κρήτης, με διοργανωτές τον σύλλογο  PRAXIS (Μαρία Μανουσάκη – Γιώργος Γρηγοράκος ),  τον Δήμο Χανίων, και την περιφέρεια Κρήτης θα παρουσιάσουν για 10η χρονιά το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Κρήτης με αφιέρωμα στην μουσική του κόσμου.

Φέτος το φεστιβάλ θα είναι τριήμερο σε τρία ξεχωριστά γραφικά  σημεία του νομού Χανίων με αφιέρωμα σε δύο Καταξιωμένους καλλιτέχνες απο τα Ανώγεια, και 3 εξαιρετικά μουσικά σχήματα που θα παρουσιάσουν μουσικές του κόσμου.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο μουσικής στις 10/7 στο Μεγάλο Αρσενάλι στις 10.00. Το σεμινάριο – εργαστήριο, με τους Γιώργο Κωστόπουλο, Γιάννη Πατεράκη και Αλέξανδρο Λυκοθανάση θα εμβαθύνει στην ανάπτυξη του αυτοσχεδιασμού στη jazz μουσική.

www.cretanworldmusicfestival.com

Χρήσιμα

Ελεύθερη είσοδος

Έναρξη: 10:00